Tatlı promosyon araçları

Staj yaparken müdürüm aşağıda gördüğünüz gibi bir saksı kucağında, üstünde uzun çubuklara takılmış gül şeklinde brownie’lerle geldi ve bir tanesini verdi zorla da yedirmişti.

Hem tadı çok güzel hem de fikir çok güzel. Müdürüm sağolsun eşinin yaptığını söyleyerek kandırmış bizi. Bugun internette gezinirken bu ürünlerin reklamına rastladım. Şekilli kekler, şekerli meyva sepetleri ve çok farklı şeyler yapıyorlar. Firmaların logosu şeklinde böyle birşey yapıp bir açılışa gönderebilirilebilir. Veya fuar oluyorda standa bu ürün yerleştirilebilir. Bir fuar alanında dikkati stadınıza çekmenize yarayabilir. Bireysel olarak hediye almak isteyenler için veya merak edenler için site: http://www.bonnyfood.com

Daha önceki stajımda da fuar hazırlıkları yaparken promosyon ürün siparişi verecektik. Teklif aldığımız satıcıları görüşmeye çağırmıştık. O sırada firmaların logolarınden şeker yapan bir firma görüşmeye gelmişti. Bu fikir de kek fikrine benziyor hem de maliyeti düşük. Aşağıda Vodafone ve Metro Fm’e ait iki adet şekerden logo’yu görüyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.